Mediakunnan palvelumaksut uudistuivat 1.7.2017 - Mediakunta
16780
post-template-default,single,single-post,postid-16780,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-mediakunta master,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Mediakunnan palvelumaksut uudistuivat 1.7.2017

Mediakunnan palvelumaksut uudistuivat 1.7.2017

Ensimmäiset puoli vuotta Mediakunta on perinyt jokaisesta laskutuksesta kymmenen prosentin suuruisen palvelumaksun osuuskunnan yleisten hallinto- ja palvelukulujen kattamiseen. Osuuskunnan kokouksessa 5. toukokuuta 2017 päätettiin palvelumaksun uudistamisesta heinäkuuhun mennessä. Jatkossa palvelumaksun suuruus riippuu Mediakunnassa tienattujen tulojen määrästä, eli jäsen voi vaikuttaa siihen itse.

Uudistuksen jälkeen:

  • yli 24 000 euroa (ei sis. ALV) Mediakunnassa tienanneet jäsenet maksavat palvelusta 7 prosentin palvelumaksun,
  • kaikkien alle 24 000 euroa osuuskunnan kautta tienanneiden tekijöiden palvelumaksu tippuu 8 prosenttiin, ja
  • prosentuaalisen palvelumaksun sijaan kaikista 300 euron (ei sis. ALV) ja sitä pienemmistä laskuista peritään 30 euron palvelumaksu.

 

Uudet palvelumaksut koskevat 1.7.2017 jälkeen järjestelmässämme luotuja, eli lähetettyjä, laskuja.  Kaikki vuoden 2017 alusta asti tienatut tulot otetaan huomioon palvelumaksun arvioinnissa. Lisäksi 7 prosentin palvelumaksu pysyy samana, kun se on kerran saavutettu.

Mediakunta ei tavoittele voittoa, vaan kaikki jäsenten maksamat maksut käytetään suoraan sen jäsenten hyväksi. Palvelumaksut käytetään osuuskunnan yleisten hallinto- ja palvelukulujen kattamiseen. Mahdollinen palvelumaksujen ylijäämä palautetaan vuosittain jäsenille heidän tulonsa suhteessa.

Mediakunta palvelee kaikkia media-alan ja viestinnän keikkatyön tekijöitä. Liittymistä varten tarvitset vain Journalistiliiton jäsennumeron ja verkkopankkitunnukset. Liity Mediakunnan jäseneksi ja aloita palveluidemme käyttäminen jo tänään.