Ville Koivuniemi

Ville_Koivuniemi_kuva_250_250-mv

Ville Koivuniemi

Copywriter ja vapaa toimittaja

Olen kirjoittanut ja suunnitellut sitä, tätä ja tuota. Uutisia, artikkeleita, analyysejä ja kolumneja maakuntalehteen ja uutistoimistoille. Verkkosivujen tekstejä, brändinrakennusta, markkinointikampanjoita, uutiskirjeitä ja tiedotteita monenkokoisille yrityksille ja organisaatioille. Radiomainoksia, mainosvideoiden konsepteja sekä blogeja sinne ja tänne. Tahdon siis sanoa, että mis sie tarviit oikein monipuolista kirjoittajaa, täs siul on sellane! Tarvittaessa osaan kirjoittaa myös tekstejä, jotka eivät vilise kömpelöjä viittauksia populäärikulttuuriin.

 

 

Päätyöltäni olen tiedottaja ja EU-tietopisteestä vastaava viestijä Pohjois-Pohjanmaan liitossa. Aiemmin olen työskennellyt reilut kolme vuotta teksti- ja konseptisuunnittelijana oululais-helsinkiläisessä mainostoimistossa ja sitä ennen kahdeksan vuotta toimittajana, muun muassa Kalevassa ja Oulun ylioppilaslehdessä, jossa toimin päätoimittajana. Koulutukseltani olen tiedeviestinnän maisteri (FM) ja medianomi (AMK).

Erityisiä kiinnostuksenkohteitani ovat yhteiskuntaan ja politiikkaan, tieteeseen sekä brändinrakennukseen liittyvät asiat.

Etsi muita jäseniä

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Filter by Categories
työpaikat
Uutiset
Viestintä

Katso muut palvelut ja tekijät

Katso myös