Tekijät

Mediakunnasta löydät ammattitaitoiset tekijät kaikkiin media-alan tehtäviin

 

Kokoa unelmatiimisi kaikkiin viestinnän ja media-alan tehtäviin! Verkostostamme löydät taitavat journalistit sekä kustannustoimittajat, graafikot, valokuvaajat ja kääntäjät. Kaikki tekijämme täyttävät Suomen Journalistiliiton jäsenkriteerit.

 

Mediakunta on työosuuskunta, jonka tarkoitus on tarjota palveluita jäsenilleen kustannustehokkaasti, työllistää jäsen työsopimussuhteeseen ja etsiä jäsenille työmahdollisuuksia. Asiakkaat tekevät toimeksiannot Mediakunnalle, joka palkkaa tehtäviin toivotut tai sopivat työntekijät, eli tekee työsopimuksen heidän kanssaan. Mediakunnalla on myös sisäisiä töitä, hankkeita ja projekteja, joihin työllistetään jäseniä sekä ulkopuolisia toimijoita.

 

Meitä on jo yli 220, joten kaikki tekijämme eivät löydy tältä sivulta. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä sopiva tekijä tehtävään!

mediakunta-tunnus-250-250

Palvelut

Toimialamme on journalismi ja viestintä. Tarjoamme ammattitaitoiset tekijät kaikkiin media-alan tehtäviin.

 

Mediakunnan jäsenenä olet osa yhteisöä. Mediakunta on voittoa tavoittelematon, journalismiin ja viestintään keskittyneiden keikkatyöläisten aito työosuuskunta. Lue lisää asiakkaille ja jäsenillemme tarjoamistamme palveluista täältä.

EiraRantanen-uusi-mv

Eira Rantanen

Media Designer

Tarvitsetko julkaisullesi vaikuttavan visuaalisen ilmeen? Teen sujuvasti suunnittelu- ja taittotyöt painettaviin julkaisuihin olipa kyseessä yksittäinen tuote tai kokonaisen tapahtuman aineistot. Olen hyvä organisoimaan ja vedän luotettavasti läpi laajemmatkin projektit.

Nettisivustoille ja verkkoalustoille suunnittelen visuaalisia ilmeitä, joissa yhdistyy kauneus ja käytettävyys. Webropol-pohjat, MailChimp- ja  somebannerit rakennan varmalla otteella. Minulta saat myös graafisen työn osto- ja ohjauspalveluja.

Kuva-Elina-Salonen-mv

Elina Salonen

kääntäjä, suomen kielen ammattilainen

Käännän fiktiota ja faktaa englannista suomeksi. Teen myös kielen- ja tekstinhuoltoa suomenkielisiin teksteihin. Hallitsen kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmia (Photoshop, InDesign), joten voin tarvittaessa tehdä tekstityötä suoraan kohdemateriaaliin.

Teppo Kuittinen 250×250-mv

Teppo Kuittinen

toimittaja

Olen taloudesta kirjoittava vapaa toimittaja. Erikoisalueitani ovat eläkejärjestelmä, teknologia, sote-bisnes, Venäjä ja metsätalous. Tein pitkän uran uutistoimittajana ja olen kirjoittanut taloudesta käytännössä kaikkiin talous- ja yleislehtiin (mm. Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti ja Suomen Kuvalehti). Kirjoitan vaikeista asioista sujuvasti ja ymmärrettävästi.

Jeanette_Björkqvist-mv

Jeanette Björkqvist

Journalist och författare

Mångsidig nyhets- och featurereporter, med kapacitet att både förverkliga beställningar och vid behov ta hela ansvaret för projekt, även icke-journalistiska. Goda nätverk till specialfolk som kan behövas vid olika satsningar (t.ex. visuellt, grafiskt, datamaterial).

Teen myös töitä suomeksi!

Anu-Maija_Karja_250x250-mv

Anu-Maija Kärjä

toimittaja, audiovisuaalisen viestinnän moniosaaja ja juontaja

Olen toimittaja, käsikirjoittaja, audiovisuaalisen viestinnän moniosaaja ja juontaja Oulusta. Kerron, kirjoitan ja kuvaan. Työskentelin 16 vuotta Ylen Akuutti-terveysohjelmassa. Tiedon popularisointi sekä inhimillisten tarinoiden kertominen henkilökuvien kautta ovat ydinosaamistani.

PiaLindroos1-mv

Pia Lindroos

toimittaja ja tietokirjailija

Olen henkilö- ja ilmiöjuttuihin erikoistunut helsinkiläinen toimittaja, jolla on kokemusta printin ja verkon tekemisestä. Olen verkostoitunut laaja-alaisesti viihteen, kulttuurin ja liike-elämän saralla. Minulla on kokemusta myös alan kaupalliselta puolelta, sillä toimin 13 vuotta mediamyynnin myyntipäällikkönä ennen uravaihdostani.

Hanna_Laurikko-mv

Hanna Laurikko

graafinen suunnittelija, kuvittaja

Graafikko-kuvittajana toimin mielelläni yhteistyössä toimittajan tai tiimin kanssa. Teen visuaalisia kokonaisuuksia, taittoa, juttukuvituksia, infografiikkaa erilaisilla tyyleillä asian sisältöön ja luonteeseen sopivaksi. Illustrator, Indesign, Photoshop ovat päivittäisessä käytössä. Puhun ja kirjoitan sujuvasti ruotsia ja englantia.

Ina_Ruokolainen_rajattu-mv

Ina Ruokolainen

toimittaja

Olen tehnyt toimittajan töitä kauemmin kuin mitään muuta elämässäni. Matkan varrella on syntynyt uutisia, taide-, teatteri- ja kirjakritiikkejä, reportaaseja ja henkilöhaastatteluja sekä kokemusta kirjoittajakouluttajana. Kirjoitan ja editoin, tarvittaessa myös kokonaisia julkaisuja ja tietokirjoja.

Mikael_RYDENFELT-mv

Mikael Rydenfeldt

valokuvaaja ja nöyrä mies

Olen vuonna 1984 syntynyt valokuvaaja Suomen Turusta. Olen vapaasti käytettävissä missä tahansa, kuvajournalistisen, henkilökuvauksen tai kaupallisen dokumentaarisen kuvauksen työtehtävässä. Hyödynnettävissäsi ovat myös iso ja hyvin varusteltu studiotilani sekä liikkuvan kuvauksen kalusto.

Taina Värri

Taina Värri

media-alan ammattilainen

Kirjoitan ja sometan sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja teen tiedottajan sijaisuuksia. Olen myös ammattikuvaaja ja kuvittaja ja asun internetissä.
Olen Matkailutoimittajien Killan ja Grafian jäsen. Puhun kielillä ja viihdyn matkatöissä päivän, viikon ja joskus puoli vuotta. Majoitusvaatimukset 0 – 5 tähteä. Luurangot kaapissani tottelevat mm. nimiä Image ja Pahkasika.

Riku_Heino-mv

Riku Heino

monimediasisällöntuottaja

Olen erilaisiin mediasisältöihin ja -kanaviin perehtynyt sisällöntuottaja, joka hallitsee niin teksti- ja verkkosisällöt kuin graafisenkin tuotannon. Olen parhaimmillani monimutkaisten ja vaikeaselkoisten kokonaisuuksien arkijärkeistäjänä. Olen toiminut myös mediasisällön tilaajana. Toimin hyvin yhteistyössä erilaisten asiakkaiden kanssa.

Tiina_Heikkila-mv

Tiina Heikkilä

vapaa toimittaja

Olen vapaa toimittaja (FM) Tampereelta. Vaikea on minulle helppoa. Ilmastonmuutos, poliittinen historia ja demokratian ongelmat ovat minun aihepiirejäni. Osaan ja haluan tehdä tutkivaa journalismia. Ymmärrän ja osaa tiivistää tutkimusta. Minulla on hyvät verkostot tutkimuksen ja politiikan maailmaan. Kuvaan myös mielelläni.

MustikkamaaJussi-mv

Jussi Mustikkamaa

toimittaja ja valokuvaaja

Olen valokuvaava toimittaja Seinäjoelta. Vuosien varrella on kokemusta kertynyt niin televisiosta, radiosta kuin lehtityöstä. Nykyisin työskentelen lähinnä Seinäjoen seudulla ja Pohjanmaan maakunnissa. Vahvuuksiani ovat henkilöhaastattelut ja nopeat uutisaiheet. Teen mielelläni myös erikoisartikkeleita annetusta aiheesta, yhtenä osa-alueena käräjä- ja oikeussalijutut.

anni_hyypiö-mv

Anni Hyypiö

toimittaja, kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä

Toimittaja Oulusta (FM). Aloitin tammikuussa 2017 Oulun ylioppilaslehden päätoimittajana. Päätoimeni ohella teen erilaisia kuvitus-, taitto- ja sarjakuvatöitä. Olen myös toiminut opettajana kahdella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston ja yhdellä Snellman-kesäyliopiston digipiirtämisen kurssilla.

Marja_Repo-mv

Marja Repo

journalisti, viestinnän asiantuntija

Olen idearikas ja aikatauluissa pysyvä hersyvän kiinnostavasti kirjoittava pitkän linjan journalisti, joka on kotonaan myös radiossa ja tv:ssä. Minulla on hyvä uutisnenä ja aistin monesti ajassa liikkuvia ilmiöitä ennen muita. Olen kiinnostunyt työelämästä, taloudesta ja tietotekniikasta sekä perhe-elämään ja ihmisen psykologiaan liittyvistä aiheista.

Tatu Tamminen-mv

Tatu Tamminen

kulttuuritoimittaja

Olen musiikkiin erikoistunut lyhyitä ja pitkiä juttuja tekevä kulttuuritoimittaja. Valokuvaan, esiinnyn videolla ja käytän laadukkasti ääntäni. Teen juttuni jäntevällä sekä historiatietoisella otteella. Parhaimmillani olen avatessani taidemusiikkia sivuavia teemoja esim. radio-ohjelmassa Kultakuume. Rakastan yllättävien ilmiöiden rinnastamista ja musiikin yhteiskunnallisen ulottuvuuden kahluuta.

Saara_Karki-mv

Saara Kärki

toimittaja

Olen toimittaja, joka innostuu yhtä lailla pienistä asioista kuin suurista kokonaisuuksista. Minulta luonnistuvat niin tarkat toimeksiannot kuin ideointia vaativat projektit. Kirjoitan aikakauslehtiin, yritysjulkaisuihin sekä sanomalehtiin. Olen tiedonjanoinen journalisti, joka rakastaa rikossarjoja sekä lounaita.

johannesroviomaa-mv

Johannes Roviomaa

vapaa toimittaja ja viestinnän osaaja

Olen tutkiva toimittaja. Lähellä sydäntäni ovat politiikka, kestävä kehitys, ympäristöteemat, henkilöjutut sekä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiat. Minulla on aihepiiriin hyvät taidot ja verkostot. Teen myös sisällöntuotantoa ja viestintäsuunnittelua esim. kulttuuri- ja hyväntekeväisyysorganisaatioille. Lisäksi kirjoitan mielelläni esseitä, käsikirjoituksia ja kolumneja sekä valokuvaan.

Tiina_Lautala-mv

Tiina Lautala

tiede- ja terveystoimittaja

Olen tieteeseen ja terveyteen erikoistunut editoiva ja kirjoittava toimittaja, koulutukseltani biologi (FM) ja medianomi (AMK). Kirjoitan  ja editoin niin napakat tiedeuutiset kuin laajemminkin aihetta kartoittavat artikkelit. Kaivan esille olennaisen ja kiinnostavan monimutkaisestakin tutkimuksesta. Huollan kielen tekstistä kuin tekstistä nopeasti ja tarkasti.

Vera-Valimaki-mv-250

Vera Välimäki

av-kääntäjä, konferenssitulkki, kielikonsultti

Olen kansainvälisen viestinnän asiantuntija. Osaamisalueitani ovat erityisesti AV-käännöstyöt, oikeus-, asioimis- ja konferenssitulkkaus, opettaminen sekä konsultointi. Teen työni perusteellisesti, ajallaan ja laadusta tinkimättä, mutta huumorilla ja joustavasti. Suomi on äidinkieleni, muut työkieleni englanti, ranska ja italia.

Emilia_Sarkiniemi-mv

Emilia Särkiniemi

toimittaja, tiedottaja ja copywriter

Olen kokenut toimittaja, joka on parhaimmillaan verkkoviestinnässä. Olen kirjoittanut mm. kulttuuri-, politiikka- ja talousosastoille. Minulla on kokemusta tekstien editoimisesta, somesta, verkkoanalytiikasta, kouluttamisesta ja kirjoittamisesta eri kohderyhmille. Olen opettanut esim. verkkoviestintää mediaviestintää yritysten viestijöille.

Ville_Koivuniemi_kuva_250_250-mv

Ville Koivuniemi

journalisti

Olen monipuolinen journalisti Oulusta. Kirjoitan aiheesta kuin aiheesta sujuvasti. Lisäksi minulta sujuu editointi, valokuvaaminen ja taittaminen. Olen työskennellyt mm. uutistoimittajana Kalevassa ja Lännen Mediassa sekä STT:n aluetoimittajana. Vuosina 2011–2015 toimin Oulun ylioppilaslehden päätoimittajana.

Mari-Harve_mv

Mari Harve

kääntäjä

Minulla on pitkä kokemus käännöstöistä (englanti-suomi-englanti). Teen tv-käännöksiä niin tekstityksinä kuin dubbaukseenkin. Olen kääntänyt mm. artikkeleita, kirjoja ja käsikirjoituksia. Myös kielentarkastukset ja litterointi onnistuvat. Käytössäni on oma tekstitysohjelma, mutta tarvittaessa käytän asiakkaiden ohjelmia.

IsmoLehtonen-mv

Ismo Lehtonen

toimittaja ja sisällöntuottaja

Olen pääasiassa ulkomaanjournalismiin keskittyvä toimittaja ja sisällöntuottaja. Teen juttuja laaja-alaisesti, nopeasti ja tarkasti, asiakkaan briiffiä noudattaen. Työparini on valokuvaaja Tanja Mikkola, joten juttujen kuvitus järjestyy helposti.

EliseTykkylainen-mv

Elise Tykkyläinen

kirjailija ja media-alan moniosaaja

Olen media-alan rautainen moniosaaja, kirjailija ja kolumnisti. Voin tarvittaessa hoitaa kokonaisen keikan alusta loppuun; kera kuvaamisen, toimittamisen ja editoinnin. Julkaisemiani kolumneja löytyy mm. Ylen sivuilta ja Metro -lehdestä. Kirjojani myyvät monet isot ketjut, kuten Amazon ja Adlibris.

j_lindqvist-mv

Jorma Lindqvist

valokuvaaja ja kuvankäsittelijä

Olen median moniosaaja: luon ja tuotan sekä liikkuvaa että tavallista still-kuvaa. Kuvaan sekä ilmasta dronella, että maan pinnalla monenlaisella kalustolla. Kuvauksen, kuvankäsittelyn ja videoeditoinnin lisäksi teen myös äänentallennusta ja -käsittelyä. 
Olen täsmällinen, ja aina paikalla etuajassa. Toimin koko Suomen alueella.

iiris lappalainen 250x250px_tero pajukallio-mv

Iiris Lappalainen

toimittaja ja viestijä

Olen ympäristöalaan perehtynyt toimittaja ja viestijä, peruskoulutukseltani luonnontieteilijä. Tunnen ympäristöalan ja sen toimijat järjestöistä yrityksiin. Kirjoitan, toimitan, suunnittelen ja toteutan viestinnällisiä hankkeita verkosta painettuihin viestimiin. Ilmastonmuutos, uudet energialähteet ja kiertotalouden ulottuvuudet ovat olleet viime vuosina työni keskeistä sisältöä.

Petri_Juola_2017_mv

Petri Juola

valokuvaaja

Olen henkilöiden, autojen, lentokoneiden ja kulkuneuvojen kuvaamiseen erikoistunut valokuvaaja Helsingistä. Kuvaan myös muualla Suomessa sekä ulkomailla. Kiinnostukseni designiin, tekniikkaan sekä kaupunki- ja teollisuusympäristöihin antavat hyvän näkökulman erilaisten aiheiden kuvaamiseen. Teen mielelläni töitä työparina ja tiimeissä.

Kristiina_Tuikkala-mv

Kristiina Tuikkala

toimittaja

Olen Raahessa asuva valokuvaava ja penkova toimittaja, joka ei ole kaihtanut tarttumista vaikeisiinkaan asioihin. Kirjoitan ilmiöistä, tapahtumista ja henkilöistä yrityksille ja lehtiin: printtiin ja nettiin. Minulla on yli 30 vuoden kokemus viestintäalalta toimittajana ja tiedotussihteerinä. Nykyisin olen vapaa toimittaja/sisällöntuottaja.

heidi-jarvenpaa_250x250-mv

Heidi Järvenpää

toimittaja

Journalistiikan maisterivaiheen opinnot vievät minut vuodeksi Espanjaan. Toimittajana olen kiinnostunut ulkomaanuutisoinnista ja feature-journalismista. Taustaltani olen lastentarhanopettaja, joten kirjoitan mielelläni erilaisista kasvatusaiheista. Harrastan valokuvausta, joogaa ja matkustelua. Tulevaisuutta ajatellen erityisesti koulutusvienti kiinnostaa minua.

EevaHirvolaK_mv

Eeva Hirvola-Kostamo

toimittaja ja viestijä

Olen Joensuun ja Tampereen väliä ja helposti muuallekin liikkuva kirjoittava toimittaja, jolla on vuosien kokemus yritysviestinnästä ja asiakaslehden päätoimittajana. Kirjoitan mm. asumisesta, rakentamisesta, työelämästä, turvallisuudesta ja jatkuvasti laajenevasta aiheiden kirjosta. Puhun sujuvasti ruotsia ja englantia, hyvin saksaa sekä kohtalaisesti espanjaa.

Maiju Korhonen_Mediakunta-mv

Maiju Korhonen

toimittaja

Olen vuodesta 2010 enimmäkseen kaupunki-, paikallis- ja asiakaslehtijutuilla elantoni saanut toimittaja Kuopiosta. Ideoinnin, kirjoittamisen ja valokuvaamisen lisäksi olen perehtynyt myös taitto-ohjelma InDesignin käyttöön. Vahvuuksiani toimittajana ovat aikataulussa pysyminen sekä tarkka teksti- ja kuvatyöskentely. Juttujeni tyypit vaihtelevat teema- ja uutisjutuista henkilöjuttuihin.

Anna-LiisaKarhula_250x250px-mv

Anna-Liisa Karhula

kustannustoimittaja

Olen julkaisemisen monitoimikone, kustannustoimittaja, terveystoimittaja, projektipäällikkö, julkaisumarkkinoija, copy writer ja somehaamu. Kaivan aina oleellisen esiin. Olen kokenut tapahtumajärjestäjä ja tottunut aikatauluttamaan, budjetoimaan ja työskentelemään moniammatillisissa työryhmissä.

RaijaKurki_esittelykuva–mv

Raija Kurki

toimittaja

Olen uskontojournalismiin erikoistunut toimittaja Oulusta. Kirjoitan ja tarvittaessa valokuvaan juttuja printtiin ja verkkoon. Kirjoitan henkilöhaastattelujen ja asia-artikkeleiden lisäksi mielelläni myös kolumneja, pakinoita ja esseitä. Minua kiinnostavia aihealueita ovat esim. järjestötoiminta, musiikki, teatteri, kirjallisuus ja politiikka.

Reeta_Vilhu-mv

Reeta Vilhu

kirjoittava toimittaja

Olen kirjoittava toimittaja (YTM). Kirjoitan reportaaseja, juttuja, satuja, pakinoita tai kirja-arvosteluja tai mistä vaan sovitaan. Kuvaan myös tarvittaessa. Matkustaminen, tasa-arvo, henkilökuvat, työ, perhe, terveydenhoito ja sosiaalipolitiikka ovat aiheita, joista kirjoitan mielelläni. Olen kiinnostunut tavallisista ja oudoista aiheista!

Riitta_Torikka-mv

Riitta Torikka

kääntäjä/tulkki (eläkkeellä)

Olen eläkkeellä oleva kääntäjä/tulkki. Suomennan englannista, espanjasta ja ranskasta myös ilman käsikirjoitusta. Hallitsen ruututekstit, niiden ajastamisen ja suorassa lähetyksessä tekstittämisen sekä selostustekstit ja niiden ohjaamisen. Pystyn tekemään pikakäännöksiä raakamateriaalista. Olen kääntänyt myös radiokäsikirjoituksia.

Riitta_Nikkola-mv

Riitta Nikkola

toimittaja

Olen monipuolinen, ripeä, tarkka ja kokenut kirjoittava toimittaja, joka hallitsee myös kokonaiset julkaisut, editoinnin ja tarvittaessa valokuvauksen. Työskentelin yli 20 vuotta henkilöstö-, yritys- ja asiakasmedioissa toimitussihteerinä ja -päällikkönä. Erotan olennaisen epäolennaisesta, ja kirjoitan eri tyyleillä tilauksen mukaisesti.

KimmoMäntylä250×250-d-mv

Kimmo Mäntylä

valokuvaaja

Työni on todella monipuolista, mutta pääasiassa uutis-, urheilu- ja henkilökuvausta. Olen kuvannut mm. valtiovierailuja, uutistapahtumia, politiikkaa sekä useat olympialaisetkin. Liikkuvan kuva kuvaamisen aloitin jo kaitafilmikameralla. Osaan kuvata myös studiossa ja kuvien käsittelyssä vain mielikuvitus on rajana.

MariaMyllymaa-mv

Maria Myllymaa

toimittaja, kuvittaja ja sisällöntuottaja

Olen tiedon louhija, äänityöläinen ja tutkivan journalismin puolestapuhuja Naantalista. Olen koostanut radiouutisia, lukenut ne ja kirjoittanut verkkoon. Olen kirjoittanut artikkeleja toimitussihteerin ominaisuudessa ja koostanut yhdistyslehteä päätoimittajan ominaisuudessa. Yleistietoni on laaja, kuvataide ja merenkulku erikoisosaamistani.

IkaOsterblad-mv

Ika Österblad

kuvittaja, graafikko ja kirjoittaja

Kuvituksia teen yhtä mielelläni kulttuurilehdille kuin tieteellisiin artikkeleihin ja opetusmateriaaleihin. Graafikkona suunnittelen ja toteutan taittotyöt paperin valinnasta aina valmiiseen tuotteeseen saakka. Typograafisesti käsiteltävät tekstit teen mieluiten ruotsiksi tai englanniksi. Kirjoitan myös populaaritiedettä ja esseitä (ruotsiksi).

Hanna Onttonent_160-blackwhite

Hanna Onttonen

mediatoimittaja

Teen työkseni viestintää ja markkinointia tuotanto- ja mainostoimistoille sekä yrityksille ja yhdistyksille.

Kirjoitan, kuvaan ja videoin nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Valttikorttini on hyvä ihmistuntemus, mikä mahdollistaa pääsyn haastateltavan lähelle. Editoin ja käsittelen itse omat kuvat ja videot.

Olen koulutukseltani elokuva- ja televisioalan medianomi Metropolia-ammattikorkeakoulusta.

JuhaK250x250

Juha Kalliolahti

graafikko, visuaalinen suunnittelija

Olen monipuolisen graafisen alan kokemuksen hankkinut visuaalinen suunnittelija. Minulta sujuu helposti kirjojen, lehtien ja esitteiden taitto kannesta kanteen. Lisäksi piirrän, valokuvaan ja kirjoitan jutunkin tarvittaessa. Erikoisalaani on karikatyyrien ja muotokuvien piirtäminen. Omat verkkosivut ovat tekeillä ja suunnittelen sellaiset sinullekin.

fullsizeoutput_162-blackwhite

Hanna Nordenswan

toimittaja
Olen monipuolinen suomenruotsalainen toimittaja Helsingistä. Työskennellyt muun muassa radiouutisten parissa Suomessa ja Ruotsissa, ja freelancerina olen tehnyt töitä varsinkin Afrikan mantereelta. Asun ja työskentelen tällä hetkellä New Yorkissa, jossa opiskelin 2016 – 2018 dokumenttielokuvaa.
Teen töitä sujuvasti suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi!
IMG_2901-blackwhite

Kari Leponiemi

toimittaja, valokuvaaja

Olen työskennellyt elokuva- ja videoalan yrityksissä tehden tv-ohjelmia, dokumentteja ja yritysohjelmia. Olen ollut myös av-alan kouluttajana (Yleisradio RTI, ammattikorkeakoulut, työväenopistot), kirjoittanut alan perusteoksen (Videokuvaus-taitoa ja tekniikkaa). Viimeaikoina olen toimittajana kirjoittanut lehtiartikkeleita yleis- ja erikoislehtiin (matkailu, henkilöhaastattelut, laitetestit, opastavat artikkelit) sekä valokuvaajana ottanut valokuvat omiin juttuihini. Tyylini on selkeän asiallinen.

omakuva

Mikko Niininen

vapaa toimittaja

Kuva ja otsikko houkuttelevat lukijan silmäilemään sivua, mutta vetävä leipäteksti koukuttaa lukemaan koko jutun. Tarinalliset, hyvin kirjoitetut jutut jäävät myös mieleen. Olen tamperelainen toimittaja, jolle kielellisesti rikkaat tekstit ovat ammatillisen osaamisen ydintä. Hoidan tarvittaessa myös juttujen kuvituksen.

Hanna Valtokivi

Hanna Valtokivi

Sisällöntuottaja, kirjoittaja, toimittaja ja kuvittaja

Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnän eri tehtävistä. Teen sisältöä verkkoon ja printtiin, artikkeleja ja tarinoita. Kirjoitan sekä faktaa että fiktiota. Tuotan julkaisuja suunnittelusta, haastatteluista, kirjoittamisesta, toimittamisesta ja kuvituksesta aina graafiseen suunnitteluun/taittoon ja painattamiseen tai verkkojulkaisuun asti.

Marjo_Latvanen-blackwhite

Marjo Latvanen

Toimittaja, verkkotoimittaja

Olen työskennellyt toimittajana vuodesta 1999 lähtien. Minulla on työkokemusta kaupunkilehden teosta, sanomalehtityöstä sekä viimeisimmäksi lehtitalon verkkotoimittajan monipuolisista tehtävistä. Teen henkilöhaastatteluja, uutisjuttuja sekä reportaaseja koti- ja sisustusteemoihin. Olen työskennellyt media-alalla 19 vuotta. Kirjoitan erityisesti kymenlaaksolaisista aiheista ja Kymenlaakson ihmisistä sekä ilmiöistä.

Marja_Aaltio-blackwhite

Marja Aaltio

Toimittaja

Asun Tampereella, keikat kelpaavat Pirkanmaalta pääkaupunkiseudulle. Haastattelut teen suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi, jutut suomeksi.

Olen työskennellyt toimittajana vuodesta 1982, radiossa, televisiossa, printissä ja verkossa. Hallitsen uutiset ja kevyet aiheet. Erityisosaamistani ovat henkilöhaastattelut.

mediakunta-tunnus-250-250

Etkö löytänyt etsimääsi?

Meitä on jo yli 220, joten kaikki tekijämme eivät löydy tältä sivulta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja etsitään yhdessä sopiva tekijä tehtävään!

 

Verkostostamme löydät taitavat journalistit sekä kustannustoimittajat, graafikot, valokuvaajat ja kääntäjät. Kaikki tekijämme täyttävät Journalistiliiton jäsenkriteerit.

mediakunta-tunnus-250-250

Palvelut

Toimialamme on journalismi ja viestintä. Tarjoamme ammattitaitoiset tekijät kaikkiin media-alan tehtäviin.

Mediakunnan jäsenenä olet osa yhteisöä. Mediakunta on voittoa tavoittelematon, journalismiin ja viestintään keskittyneiden keikkatyöläisten aito työosuuskunta. Lue lisää asiakkaille ja jäsenillemme tarjoamistamme palveluista täältä.

mediakunta-tunnus-250-250

Liity jäseneksi

Haluatko omat tietosi tälle sivulle? Mediakunta palvelee kaikkia media-alan ja viestinnän ammattilaisia. Liittymistä varten tarvitset vain Journalistiliiton jäsennumeron ja verkkopankkitunnukset.

 

Liity Mediakunnan jäseneksi ja aloita palveluidemme käyttäminen jo tänään!