Soheila Mikkonen

Soheila_Mikkonen

Soheila Mikkonen

Luova tuottaja, viestinnän ammattilainen, toimittaja–käsikirjoittaja, merkitysvalmentaja

Olen monimediasisältöihin vihkiytynyt sisältökätilö, ohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Tarinallistamisen, elämysten ja kohtaamisten ammattilaisena innostun sisältökehittelystä,käsikirjoittamisesta ja konseptien ideoinnista. Kyseessä voi olla video, TV-tuotanto, teksti, somesarja, hyötypeli, verkkokoulutus, hybridi- ja virtuaalitapahtuma, AV-projekti tai vaikkapa podcast ja juontaminen. Supervoimani ovat uteliaisuus ja huumorintaju 🙂

 

Valmentajana sparraan mm. vuorovaikutus- ja esiintymistaitoihin, viestintään, menestystekijöihin ja luovuuteen liittyen. Olen koutsannut asiakkaita myös hyödyntämään tone of voicea, tarinallisuutta ja optimaalisia oppimispaloja mediatuotteissaan.

 

Sytyn innovaatioihin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja oppimiseen liittyvistä aiheista. Olen pelillistänyt palkkaneuvottelutaitoja ja astronautti-asennetta sekä käsikirjoittanut uusien työntekijöiden perehdytyksen oppimispeliksi. Siltaajana kokoan yhteen osaajat, ajatukset, yhteisöt ja mielipiteet. Teen töitä suomeksi ja englanniksi.