Vuosi 2019 oli Mediakunnalle voitollinen

Vuosi 2019 oli Mediakunnalle voitollinen

Mediakunnan vuosi 2019 paketoitiin osuuskunnan neljännessä sääntömääräisessä jäsenkokouksessa Helsingissä 24. syyskuuta 2020. COVID-19-pandemian myötä vuosikokous päätettiin siirtää keväältä syksyyn. Nyt osuuskunnan jäsenten oli ensimmäistä kertaa mahdollista osallistua kokoukseen myös etäyhteyden avulla.

Jäsenkokouksessa toiminnanjohtaja Johanna Sillanpää (kuvassa) ja puheenjohtaja Simon Huldén esittelivät pääkohdat vuoden 2019 toiminnasta. Mediakunnalle kolmas toimintavuosi oli voitollinen. Liikevaihto ylitti ennätyksellisen 1,5 miljoonan euron rajan. Toiminnan tulos oli verojen jälkeen 6 200 euroa. Jäseniä Mediakunnassa oli vuoden lopussa 251. Syksyn 2019 aikana Mediakunnan hallitus rekrytoi sijaisen äitiyslomalle jääneelle toiminnanjohtajalle Hanna Kokkoselle.

Kokouksessa esiteltiin Mediakunnan yritysasiakashankinnan palvelumallia, jonka myötä Mediakunta kehittää palveluitaan yritysasiakkailleen ja tarjoaa työmahdollisuuksia jäsenilleen. Kokouksessa kerrottiin myös, että Mediakunta ja osuuskuntatoiminta ylipäätään herättävät yhä kiinnostusta – tänäkin syksynä olemme saaneet pyyntöjä esitellä toimintamalliamme.