Marja Repo

TEKIJÄT
Repo_Marja_HR_iso-blackwhite

Marja Repo

Toimittaja

Olen intohimoinen, idearikas ja rivakka viestinnän moniosaaja ja teen journalistisista perusteista lähtevää kiinnostavaa tekstiä. Myös sosiaalinen media on hallussa. Kahdenkymmenen vuoden kokemus mediakonsultoinnista takaa sen, että pystyn suunnittelemaan yrityksellesi tuloksellisen mediastrategian.

 

Opetan kirjoittamista ja olen valmentanut monia johtajia ja asiantuntijoita antamaan vaativan tason haastatteluja tiedotusvälineille esimerkiksi suorissa tv-lähetyksissä. Vainuan ja väännän uutisen vaikka lipputangon nupista, mutta erityisalaani ovat yhteiskunnalliset aiheet, talous, psykologia ja human interest.

 

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineena journalistiikka ja tiedotusoppi. Olen myös markkinointimerkonomi ja ratkaisukeskeinen työnohjaaja. Minulla on yrittäjien erikoisammattitutkinto ja olen suorittanut opintoja digitaalisessa markkinoinnissa. Suoritin juuri myös kiinteistönvälitystutkinnon, eli olen LKV.

 

Olen ikuinen opiskelija. Harrastan liikuntaa, kulttuuria ja politiikkaa ja tulen hyvin juttuun ihmisten kanssa. Ota yhteyttä!

Etsi muita jäseniä

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Elokuva, radio ja TV
Grafiikka
Juttu
Käännös
Kuvaus
Kuvitus
Kuvitus ja ulkoasu
Taitto
Tapahtumat
Tekstit ja viestintä
Tiedote
Toimitus
työpaikat
Uutiset
Valokuva
Video

Katso muut palvelut ja tekijät

Katso myös