Sähköinen laskutus on nyt mahdollista

Sähköinen laskutus on nyt mahdollista

Verkko- ja sähköpostilaskun lähettäminen Mediakunnan laskutuspalvelujärjestelmän kautta on nyt mahdollista. Olemme kehittäneet Mediakunnan jäsenpalvelujärjestelmää palautteenne pohjalta ja lisänneet perinteisen paperisen laskun lisäksi kaksi uutta laskutusvaihtoehtoa intranet-palveluumme.

Nyt voit siis valita, lähteekö lasku asiakkaalle:

  1. Kirjeenä (Postin kautta)
  2. Sähköpostin liitteenä, vai
  3. Verkkolaskuna (Finvoice-välityspalvelun kautta).

 

Kirje- ja sähköpostilaskutus

Useimmat pienet ja suuremmat asiakkaat haluavat laskun joko postitse tai sähköpostin liitteenä. Me Mediakunnassa hoidamme laskun postittamisen asiakkaalle. Mikäli valitset sähköpostitse lähetettävän laskun, muista tarkistaa, että asiakkaan sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.

Verkkolaskutus

Useimmat suurimmista mediataloista tai valtiolliset ja kunnalliset toimijat voivat vaatia laskun sähköisenä Finvoice-verkkolaskuna. Varmista kuitenkin, että laskutettavan asiakkaan y-tunnus on syötetty oikein tai verkkolaskun lähetys ei onnistu. Yritämme lähettää laskun verkkolaskuna, mutta jos yrityksen verkkolaskutietoja ei löydy yritystietokannasta, lähetämme laskun tavallisena kirjeenä. Lisätietoja verkkolaskutuksesta löytyy muun muassa Finanssialan verkkosivuilta.

Liity jäseneksi

Tarjoamme jäsenillemme oman sisäisen jäsenpalvelujärjestelmän. Suoritettuasi maksun verkkopankissasi, saat tunnukset sisäiseen jäsenpalveluumme välittömästi sähköpostiisi ja voit aloittaa laskutuspalvelujemme käytön heti. Liity jäseneksi jo tänään: liity.

Kehitämme järjestelmäämme ja palveluitamme jatkuvasti palautteenne pohjalta. Otathan meihin siis rohkeasti yhteyttä! Palautelomakkeen löydät täältä.