Liity jäseneksi - Mediakunta
15558
page-template-default,page,page-id-15558,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-mediakunta master,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Liity jäseneksi

Keskity ydinosaamiseesi – liity Mediakuntaan!

Mediakunta on osuuskunta journalisteille ja viestinnän ammattilaisille. Hoidamme laskutuksen ja byrokratian puolestasi. Tunnemme media-alan asiat ja tarjoamme jäsenelle sekä Journalistiliiton että kollegoiden tuen. Olemme yhteisö.

 

Täyttämällä oheisen lomakkeen ja liittyessäsi Mediakuntaan maksat ensin osuuspääoman ja liittymismaksun. Samalla hyväksyt myös osuuskunnan säännöt ja jäsensopimuksen. Mediakunnan liittymismaksu on 99 euroa. Lisäksi liittyvä henkilö suorittaa osuuspääomamaksun, joka on 1 euro. Liittymismaksulla halutaan sitouttaa jäsen mukaan toimintaan ja sitä ei palauteta. Suoritettuasi maksun verkkopankissasi, saat tunnukset Mediakunnan sisäiseen jäsenpalveluun suoraan sähköpostiisi ja voit aloittaa palveluidemme käytön välittömästi.

 

Mediakunta ei tavoittele voittoa, vaan kaikki jäsenten maksamat maksut käytetään suoraan sen jäsenten hyväksi. Mediakunta perii jokaisesta laskutuksesta palvelumaksun verovähennyskelpoisten kulujen vähentämisen jälkeen. Palvelumaksun suuruus riippuu Mediakunnassa tienattujen tulojen määrästä ja voit vaikuttaa siihen itse. Palvelumaksut käytetään osuuskunnan yleisten hallinto- ja palvelukulujen kattamiseen. Mahdollinen palvelumaksujen ylijäämä palautetaan vuosittain jäsenille heidän tulonsa suhteessa.

 

Mediakuntaan liityttäessä ja sen jäsenenä toimittaessa on oltava Suomen Journalistiliiton jäsen. Mikäli et kuulu vielä Journalistiliittoon, liity ensin jäseneksi tästä. Samalla voit liittyä myös työttömyyskassa Finkaan.

Liity Mediakunnan jäseneksi