Keitä olemme?

Olemme toimittajia, kuvaajia, audiovisuaalisen työn tekijöitä, graafisia suunnittelijoita, kuvittajia, kustannustoimittajia ja kääntäjiä. Meitä media-alan ja viestinnän ammattilaisia on Mediakunnassa yli 300.

 

Mediakunta on Suomen Journalistiliiton vastaus työelämän muuttuviin tarpeisiin. Liitto perusti Mediakunnan jäsenilleen vuonna 2017. Toimintamuodoksi valikoitui työosuuskunta, jonka katsottiin tukevan parhaiten jäsenten työntekoa ja työyhteisön syntymistä.

 

Tarjoamme työn tilaajille joustavaa ja kustannustehokasta palvelua median eri osa-alueilta: viestintä, kuvitus ja ulkoasu, kuvaus sekä elokuva, radio ja TV. Räätälöimme tilaajan tarpeita vastaavan rekrytoinnin, jotta löydämme työhön parhaan mahdollisen media-alan tekijän. 

 

Jos arvostat työntekijänä työsuhteista työtä, tarjoamme turvallisen työyhteisön ja osuuskuntamuotoisen organisaation. Mediakunta on jäsentensä omistama tasa-arvoinen yritys, jossa jäsen voi halutessaan osallistua osuuskunnan kehittämiseen ja yhteisistä asioista päättämiseen. 

 

Tavoitteemme on toimia joustavasti mediatyön tilaajien ja tekijöiden kanssa sekä etsiä ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja tilaajien ja tekijöiden kohtaamisiin.

 

Lue lisää palveluista Yrityksille ja Löydä tekijä toimeksiannollesi.

 

Harkitsetko jäsenyyttä?

Osuuskuntana tarjoamme jäsenillemme ammatillisen yhteisön, neuvoja työelämän kysymyksiin ja mahdollisuuden keskittyä työn tekemiseen: huolehdimme laskutuksesta ja hallinnosta jäsentemme puolesta. Mediakunnan jäseneksi voivat liittyä kaikki Suomen Journalistiliiton jäsenet, myös opiskelijat ja eläkeläiset. 

 

Lue lisää palveluistamme Jäsenille ja Liity jäseneksi.

 

Tutustu myös Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja vastaamme sinulle.